Mezun Olmadan İş Teklifi Alan Genç Pilotlar Gelecekten Umutlu

Çocukluk hayalleri olan pilotluk için Konyaya gelen gençler, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Pilotaj Bölümünün ilk mezunlarından olacak.
Kuveyt’in İlk Kadın Pilotu Elif Güveyler, KTO Karatay’da Havacılık Tutkunlarıyla Bir Araya Geldi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Merkez Kampüsünde oluşturulan Üniversite Tercih ve Tanıtım Merkezinde bu yıl da üniversite adaylarına ve ailelere yönelik sevilen konukların tecrübelerin paylaşıldığı, üniversite hayatıyla ilgili tavsiyelerin yer aldığı ve öğrencilerin sorularının yanıtlandığı, bilgilendirici, keyifli deneyimler sunmaya devam ediyor.
Uğur İbrahim Altay ve Ahmet Pekyatırmacı, KTO Karatay Üniversitesi Havacılık Eğitim Kampüsünü Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk’le birlikte Konya Eğribayat’ta bulunan KTO Karatay Üniversitesi Havacılık Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu KTO Karatay Üniversitesi Havacılık Eğitim Kampüsü’nü Ziyaret Etti

Konya il ve ilçe oda-borsa meclis üyeleri ile istişare toplantısı ve birtakım ziyaretler için Konya’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Konya Eğribayat’ta bulunan KTO Karatay Üniversitesi Havacılık Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti.
KTO Karataylı Geleceğin Pilotları, Duayenlerle Buluşmaya Devam Ediyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Pilotaj Bölümü öğrencilerine yönelik “Pilotaj Bölümü Kariyer Planlaması” konulu panel serisinin ikincisi düzenlendi.
KTO Karatay Üniversitesi ve Türk Hava Kurumu Arasında Önemli İş Birliği

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, havacılık alanındaki iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Ankara’da gerçekleştirilen ziyaretlerde sırasıyla Türk Hava Kurumu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ziyaret edilirken, Türk Hava Kurumu ile iş birliği protokolü yapıldı.
Köklerini Göklere Taşıyan Üniversite: KTO Karatay Üniversitesi

Güçlü ve deneyimli akademik kadrosuyla uluslararası standartlarda Pilot yetiştiren ve verdiği eğitimle havacılık sektöründe başarılara imza atan KTO Karatay Üniversitesi, Türkiye’de ilk olarak bir üniversiteye özgü hava parkı ile bu başarısını taçlandırıyor.
Türkiye’de İlk Kez EASA Sertifikalı Paraşütlü Eğitim Uçakları Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi’nde

Türkiye’de ilk olarak bir üniversiteye özgü hava parkıyla dikkat çeken KTO Karatay Üniversitesi Pilotaj Bölümü, ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli pilot ihtiyacını karşılamayı hedeflerken, öğrencilerine pilotaj dışında başka bir bölümde daha okuma fırsatı sunuyor.
Konya’da Güvenli Kampüs Belgesi’ni Alan İlk Üniversite KTO Karatay

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından yapılan incelemelerin ardından “Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesi” alan Konya’daki ilk üniversite oldu.
KTO Karatay Üniversitesi Antalya’dan Ödülle Döndü

Antalya Karain Hava Meydanı’nda gerçekleştirilen başarılı organizasyona üniversitelerin Pilotaj Bölümü öğrencileri, pilotlar ve havacılık meraklıları katıldı.
Havacılık Eğitiminde Yılın Havacısı Ödülü KTO Karatay Üniversitesi’nin Oldu

Her yıl, Antalya Bilim Üniversitesi ile ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Yılın Havacısı 2020” havacılık ödüllerinin sahipleri açıklandı.
Havacılıkta Zirvenin Adresi: KTO Karatay Üniversitesi

Gücünü misyonundan ve 20.000’i aşkın üyesi ile Konya Ticaret Odası’ndan alan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, üniversite-sektör iş birliği ile sektörün beşerî taleplerine cevap verebilme noktasında fark oluşturuyor.
KTO Karatay Havacılıktaki Farkını Ödülle Taçlandırdı

Antalya Bilim Üniversitesi ve ELBA Havacılık Enstitüsü’nün ortaklaşa düzenlediği “Yılın Havacısı 2019” etkinliğinde havacılık ödülleri sahiplerini buldu.
KTO Karatay Üniversitesi, Pilot Yetiştirecek

KTO Karatay Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde açılan Pilotaj Bölümü’ne ilk öğrencilerini 2019-2020 akademik yılında alacak.